Sekolah Rendah dan Menengah di Lima Negeri Bersekolah pada 21 dan 22 November!

Sekolah Rendah dan Menengah di Lima Negeri Bersekolah pada 21 dan 22 November!




Amaran! Sekolah rendah dan menengah di Keda akan kembali bersekolah mulai 21 November, dan sekolah di Perak, Perlis, Pulau Pinang dan Sabah akan kembali bersekolah mulai 22 November.

Menurut Kementerian Pendidikan, sekolah rendah dan menengah di Kedah akan kembali bersekolah mulai 21 November, dan sekolah rendah dan menengah di Perak, Perlis, Pulau Pinang dan Sabah akan kembali bersekolah mulai 22 November. Sekolah rendah dan menengah akan kembali bersekolah. terpaksa kembali ke sekolah mengikut giliran kumpulan.

Semak: Aplikasi Pinjaman Wang Segera Untuk Penganggur

Kelas yang mengambil bahagian dalam syif kumpulan termasuk sekolah rendah 1 hingga 6 dan persediaan sekolah menengah untuk sekolah menengah 4. Pelajar dan ibu bapa digalakkan untuk menerangkan di sekolah mereka bagaimana pulangan kumpulan sebenarnya berlaku.

Kedah, Perak, Perlis, Pulau Pinang dan Sabah memasuki fasa pemulihan keempat pada 8 November lalu. Mengikut arahan yang dikeluarkan Jabatan Pendidikan sebelum ini, apabila negeri ini memasuki fasa pemulihan baharu, sekolah-sekolah di negeri ini akan mempunyai tempoh peralihan selama 2 minggu untuk membuat persediaan menerima pakai cadangan meneruskan fasa pemulihan baharu dalam tempoh 2 minggu. .

Sekolah rendah dan menengah di Keda akan kembali bersekolah mulai 21 November, Hanya Sarawak dan Kelantan kini berada dalam tahap pemulihan 3, dan dijangka akan melangkah ke tahap pemulihan 4 dalam beberapa minggu akan datang.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url