Genting Skyworlds tiket mungkin berkisar antara RM 150 hingga RM 300!

Taman Tema Luar Genting dijangka dibuka bulan depan, tiket mungkin berkisar antara RM150 hingga RM300!

Genting Skyworlds tiket mungkin berkisar antara RM 150 hingga RM 300!

Genting Skyworlds sedang menjalani ujian teknikal dan dijangka dibuka bulan depan!

Menurut e-mel daripada wakil Genting Malaysia sebagai respons kepada media kewangan The Edge, Genting Malaysia kini sedang menjalankan ujian teknikal untuk kakitangannya dan beberapa pelanggannya. Ini bermakna taman tema Genting Outdoor kini dibuka kepada kakitangan dan beberapa pelanggan.

Jom Semak: Genting 2021 Berkongsi Dengan Genting Highlands

Ditanya mengenai tarikh pembukaan dan kos tiket taman tema terbuka, jurucakap itu berkata, pengumuman itu akan dibuat kemudian. Harga tiket di Taman Tema Luar Genting dijangka berkisar antara RM150 hingga RM300, dan analisis bank pelaburan menunjukkan Taman Tema Luar Genting dijangka menarik 3 juta pelanggan dengan kos purata RM200 bagi setiap pelanggan.

Taman Hiburan Luar Genting pernah dipanggil 20th Century Fox, tetapi selepas beberapa liku-liku akhirnya diputuskan untuk dipanggil Genting Skyworlds.

Taman Tema Luar Genting (Genting Skyworlds) mempunyai taman hiburan seperti Studio Plaza, Eagle Mountain, Central Park, Rio, Andromeda Base, Liberty Lane, Epic, Robots Rivet Town dan Ice Age.

Taman Tema Luar Genting Skyworlds mempunyai tarikan, serta restoran dan peruncit seperti Buck's Café, Classic Burgers dan Aunt Fanny's Confectionery.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url