Phase 4 Malaysia Pelan Pemulihan Nasional (PPN) untuk Malaysia! Sila kongsi ini

Phase 4 Malaysia Pelan Pemulihan Nasional (PPN) untuk Malaysia! Sila kongsi ini

Rujuk Phase

Phase 4 Malaysia Pelan Pemulihan Nasional (PPN) untuk Malaysia! Sila kongsi ini, Ini adalah sup terbaru untuk fasa 4 Pelan Pemulihan Nasional (PPN) untuk Malaysia! Sila kongsi ini, supaya rakan anda juga akan dikemas kini pada fasa 2 sop terbaru! untuk sup fasa 1, sila lihat sup VAT 1: edisi 16 Ogos 2021! untuk sup tahap 2, sila lihat sup VAT 2: edisi 11 Oktober !. Melaka, KL, Selangor dan Putrajaya akan bergerak dari Fasa 3 ke Fasa 4 Rancangan Pemulihan Negara pada hari Isnin. ehailing dapat beroperasi dengan kapasiti penumpang maksimum mulai 16 Oktober. Perincian rancangan pemulihan nasional untuk sup fasa 4, sila rujuk https: malaysia. 2,9370395,101,6955217. 603 8000 8000. 603 8888 3721. kalendar akses 2 halaman. Fasa 4. perjalanan antara negeri antara negara fasa 4 dibenarkan; individu yang diberi vaksin sepenuhnya. perjalanan ke kawasan gelembung pelancongan dibenarkan; Warganegara dan bukan warganegara yang tinggal di Malaysia dan berasal dari luar negara, boleh menjalani karantina wajib di rumah. Fasa ketiga juga akan menyaksikan pembukaan sekolah sektor pendidikan, universiti awam dan swasta, institusi latihan kemahiran, dan institusi pendidikan lain di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM KPM), Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) dan Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB) dan agensi.

Jom: Daftar Syarikat Perniagaan Online Untuk Membantu 5 Pendapatan KewanganAnda

Kuala Lumpur

Phase 4 Malaysia, Kuala Lumpur, 15 Okt - Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya akan bergabung dengan Melaka untuk bergerak dari fasa tiga hingga empat dalam Rancangan Pemulihan Nasional (NRP) pada 18 Oktober, Putrajaya mengumumkan hari ini. Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, Kelantan, Perak, Pulau Pinang, Sabah dan Kedah akan bergerak. Langkah ke fasa 4 berlaku apabila jangkitan harian turun di bawah 500, sistem penjagaan kesihatan berada pada tahap "selamat", dan 60% penduduk telah diberi vaksin sepenuhnya. "Berdasarkan program imunisasi Covid-19 nasional, ini dapat dicapai seawal Oktober," kata Muhyiddin. Johor beralih ke fasa 3, Pahang ke fasa 4 berkuatkuasa pada 8 Oktober 2021, aktiviti keagamaan Hindu, Kristian yang dibenarkan semasa Rancangan Pemulihan Nasional Kuala Lumpur (NRP) 6 Oktober: Johor Akan. maf mengakui pemerolehan 6 kapal dengan kapasiti kapal tempur pesisir ditangguhkan sebanyak 38.89 peratus - menteri kanan hishammuddin.

Itulah artikel tentang Phase 4 Malaysia Pelan Pemulihan Nasional (PPN) untuk Malaysia! Sila kongsi ini, semoga berfaedah, sila kongsi ke rakan dan keluarga anda.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url