Angelina Jolie Eternals Menghabiskan Malam Keluarga Bersama 5 Anaknya


Angelina Jolie menghabiskan malam keluarga.

Angelina Jolie Eternals Menghabiskan Malam Keluarga Bersama 5 Anaknya, Pelakon berusia 46 tahun itu menggegarkan lima anaknya - Maddox, 20, Zakhara 16 tahun, Shiloh 15 tahun, dan kembar Vivienne dan Knox, 13- pada hari Isnin pada tayangan perdana "Eternal" di Los Angeles.

Jolie, yang juga ibu kepada anak lelaki Pax yang berusia 17 tahun, memakai berjemur tanpa tali di acara itu dan menutupnya dengan manset emas di dagunya, sementara anak-anaknya juga memakai permaidani merah terbaik mereka.

Baca Juga: Jimin BTS menandakan ulang tahunnya yang ke-27 dengan sumbangan kepada anak-anak yang memerlukan

Kedua-dua Maddox dan Knox memilih sut hitam itu kerana Vivienne dan Shiloh, yang terakhir mengenakan rok Gabriela Hearst, menyelaraskan ibu mereka dengan motif neutral. Sementara itu, Zachary kelihatan cantik dengan gaun perak sepanjang lantai yang kelihatan seperti gaun Jolie dari Elie Saab Couture di Anugerah Akademi 2014.

Dalam filem "Abadi", Jolie berperanan sebagai Tena - seorang pejuang yang mempunyai kekuatan, kepantasan, dan daya tahan yang luar biasa.

Berdasarkan perlumbaan super manusia fiksyen dari Marvel Comics, Eternals dikendalikan oleh pengarah pemenang Oscar Chloe Zhao, dan akan dibintangi oleh Salma Hayek, Keith Harrington, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Barry Keogan, Brian Tyree Henry, Ma Dongyaf, Loren Lauren.

Jolie telah bercakap dengan PEOPLE mengenai kedudukannya pada tahun 2019, dengan menyatakan bahawa anak-anaknya "gembira" bahawa dia memainkan keperibadian yang kuat.

Jom: Salma Hayek Membuat Penampilan Menarik di Valentina yang Berusia 14 Tahun

"Apa yang benar-benar menghalangi saya adalah mereka mahu melihat saya kuat, jadi mereka tidak sering melihat saya dalam filem, tetapi mereka gembira kerana saya mahu menjadi kuat dan bersenang-senang," kata Jolie, yang menggambarkan Tena sebagai " pejuang. "

"Saya harus berusaha untuk memasukkan Ten ke alam semesta sinematik Marvel," tambahnya.

Beberapa bulan kemudian, Nanjiani yang berusia 43 tahun mengatakan kepada Entertainment Tonight bahawa dia banyak belajar daripada bekerja dengan Jolie dan Hayek yang berusia 55 tahun di set filem Marvel.

"Angie, dia tidak akan kembali ke trelernya. Dia selalu bertengger di set. Dia selalu bersama semua orang," katanya. "Jadi aku menyedari apa yang kamu lakukan di depan kamera hanyalah sebahagian daripada tugas."

"Salma adalah orang yang selalu makan siang dan juga orang," sambung Nanjiani. "Mereka luar biasa. Saya banyak belajar daripada menonton mereka berdua. Bagaimana untuk menjadi orang yang boleh dipercayai, anda tahu? Saya sangat kagum. Mereka selalu tepat waktu, mereka tahu. Secara keseluruhan, mereka sangat bijak. " tentang bagaimana mereka bekerja dan mereka benar-benar mahu membuat keluarga. "

Dia menambahkan: "Ada banyak cara untuk berbicara dengan orang lain. Anda membuat komuniti, anda membuat keluarga, anda membuat pasukan. Dan mereka berdua menembak di depan kamera, mereka adalah bintang filem. Mereka hebat dalam filem. "

"Eternal" akan dirilis di pawagam pada 5 November.

Demikianlah kabar tentang Angelina Jolie Eternals Menghabiskan Malam Keluarga Bersama 5 Anaknya. Sila kongsi kawan dan family anda.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url