AKTOR SERI METTI OLI FAME UMA MAHESWARI MENINGGAL SImak 2 News berikut!

AKTOR SERI METTI OLI FAME UMA MAHESWARI MENINGGAL SImak 2 News berikut!

AKTOR SERI METTI OLI FAME UMA MAHESWARI MENINGGAL SImak 2 News berikut!, Dalam peristiwa yang mengejutkan, telah diketahui oleh semua orang bahawa pelakon bersiri Tamil yang terkenal Uma Maheswari telah meninggal dunia dan kematiannya telah mengejutkan. Pelakon bersiri Tamil popular Gayathri berkongsi berita melalui laman Facebook rasminya di mana dia berkata, "Dengan hati yang sangat berat, saya ingin memberitahu bahawa M Uma Maheswari telah meninggalkan kami untuk bersedih dan terus maju ke tempat kediamannya di syurga. Saya berdoa dia menemukannya damai di sana. Saya akan merindui awak dengan sepenuh hati Uma. Om Shanthi. ". Begitu juga, penyiar dan pelakon televisyen popular Ammu Ramachandran juga menyatakan rasa terkejutnya dengan kematian mendadak Uma Maheswari. Meratapi kehilangannya, Ammu menulis, "Pergi begitu cepat    Hancur mendengar kematian Uma yang tiba-tiba  tidak percaya bahawa dia tidak bersama kita sekarang, kita akan merindukanmu & senyum Uma    Rehatlah Damai M Uma Maheswari ".

Punca kematian dan perincian lain belum diketahui. Kejadian ini telah mengejutkan industri televisyen Tamil dan selebriti terkenal telah mengucapkan takziah di media sosial. Para peminat juga berkabung dengan kematian Uma. Pada saat ini, Galatta Media mengucapkan takziah kepada keluarga dan rakan-rakan Uma Maheswari dan berdoa agar roh yang telah meninggal dunia dalam keadaan tenang.

Uma Maheswari akan terkenal dan dikenang kerana memainkan peranan sebagai Viji dalam siri mega hit Sun TV, Metti Oli. Uma Maheswari mengarang watak Vijayalakshmi / Viji - salah satu daripada lima anak perempuan Chidambaram (dimainkan oleh Delhi Kumar). Watak Uma juga adalah isteri Thirumurugan (Gopi) dalam siri ini dan persembahannya mendapat sambutan positif dari penonton. Selain Metti Oli, Uma juga pernah berlakon dalam beberapa siri lain. Dapatkan di bawah catatan media sosial pelakon Gayathri dan Ammu Ramachandran mengenai kematian pelakon Uma Maheswari:

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url