Santai 8 Jam, Rakaman Video LALISA Lisa BLACKPINK untuk lebih banyak tontonan di Youtube


CEMPAKA.INFO - Potong rekod sementara. Video muzik ‘LALISA’ BLACKPINK Lisa di YouTube, muncul 8 jam selepas dilancarkan.

Ini rakaman MV solois K-Pop dan paling banyak ditonton sebelum 24 jam pelancaran. Rekod pertama dipegang oleh Rose, pasukan Lisa di BLACKPINK.

Seperti yang anda ketahui, Lalisa Manoban atau Lisa seperti biasa, hari ini secara rasmi melancarkan album solonya berjudul LALISA yang juga mempunyai lagu utama dengan nama yang sama, Jumaat (10/9/2021).

Puisi Lisa pasti akan diraikan oleh peminat dan peminat muzik.

Jelas bahawa MV awal ini mendapat pujian dalam 8 jam dari pelancarannya.

Sehingga berita ini, MV LALISA telah mengumpulkan lebih dari 39 juta hits di YouTube, dan kini berada di kedudukan ke-2, dan kemungkinan akan terus berkembang.

Rekod ini menjadikan Lisa sebagai pemain solo K-Pop wanita dengan sebilangan besar penonton pada 24 jam pertama promosi.

Walaupun YouTube tidak menyebutkan jumlahnya, LALISA mungkin telah membuat rekod.

Sebabnya, di hadapan Lisa, rekod ini disimpan oleh Rose. Dengan 24 jam, Rose memperoleh 39 juta tontonan di video muziknya, yang berjudul On The Ground.

Bagi Lisa, hanya dalam 8 jam ia mengumpulkan lebih daripada 39 juta penonton.

Namun, Lisa sendiri belum melihat apa-apa dari album dan lagu solo pertama ini.

"Daripada memusatkan perhatian pada klasik, saya harap orang-orang Lisa akan melihat bahawa anda juga berpihak kepada anda. Sekiranya saya dapat membuat BLINK lebih seronok dengan lagu dan persembahan saya, saya baik-baik saja," katanya. Lisa semasa pertemuan dengan wartawan.

Juga, sebelum debut ini, Lisa mencatatkan persembahan terbaik di kalangan pemain solo K-Pop.

Pada akhir bulan Ogos yang lalu, jumlah pintu pintu yang dipesan lebih awal untuk satu LALISA mencapai 700 ribu salinan hanya dalam empat hari sejak pesanan dibuka.

Hasilnya, Lisa disenaraikan sebagai pemain solo wanita K-Pop yang membeli pesanan pertama pada peringkat awal.

Selain Korea Selatan, pesanan awal untuk album LALISA juga datang dari pelbagai negara seperti Amerika, China, Jepun, dan juga negara-negara dari Eropah dan Asia Tenggara.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url