Rilis Trailer Matrix 4, Ada Neo yang serupa dengan John Wick

Rilis Trailer Matrix 4, Ada Neo yang serupa dengan John Wick

Rilis Trailer Matrix 4, Ada Neo yang serupa dengan John Wick - Treler untuk The Matrix Resurrection atau The Matrix 4 akhirnya dilancarkan oleh Warner Bros., Khamis (9/9/2021). Dalam treler itu, sebilangan wajah lama kelihatan seperti Keanu Reeves yang memerankan Neo dan Carrie-Anne Moss yang memainkan Trinity.

Tetapi ada yang berbeza, setelah 22 tahun filem Matrix pertama, sosok Neo yang tampil dengan penampilan yang serupa dengan John Wick, juga dimainkan oleh Keanu Reeves. Treler Matriks Kebangkitan juga dibuka dengan dialog misteri yang melibatkan Neo.

Di samping itu, terdapat juga adegan aksi antara Neo dan watak yang dilakonkan oleh Yahya Abdul-Mateen II. Ia mengeluarkan kekuatan yang kuat sehingga menghancurkan tempat di sekitarnya.

Pada akhir treler, terdapat sejumlah coretan yang menunjukkan dunia matriks seperti filem sebelumnya. Seperti Neo yang mampu menahan peluru.

The Matrix Resurrection adalah sekuel ketiga dari The Matrix (1999). Filem ini, yang mengisahkan dunia mimpi berasaskan komputer, diarahkan oleh Lana Wachiowski dan dijadualkan untuk ditayangkan pada Disember ini

Filem ini juga dibintangi oleh Christina Ricci, Priyanka Chopra, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, dan Ellen Hollman. Penggambaran telah selesai sepenuhnya pada November 2020 ini setelah beberapa kali disekat oleh Cocid-19.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url